iSoEasy heeft een nieuwe huisstijl

26-11-2012
iSoEasy heeft een nieuwe huisstijl

In de aanloop naar deze koude wintermaanden heeft iSoEasy een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Het is nog steeds de vertrouwde  nummer 1 in zolderisolatie, maar dan in een nieuwe uitstraling. iSoEasy zal daarmee veel beter herkenbaar zijn  als een product van Kingspan Insulation. 


Binnenkort zal de verpakking en het drukwerk worden aangepast en vervangen. De website van iSoEasy is al aangepast aan de nieuwe huisstijl. Het resultaat is een unieke en verfrissende website waarop alle vertrouwde informatie makkelijk toegankelijk blijft.

Maak kennis met de nieuwe uitstraling op www.isoeasy.nl. Daar vindt u tevens alle belangrijke informatie zoals handleidingen, verwerkingsfilmpjes en de landelijke verkooppunten. Met de introductie van de nieuwe huisstijl blijven we investeren in duurzame isolatie-oplossingen.

In verband met een bepaalde uitlooptijd zult u de komende tijd nog de oude huisstijl op verpakkingen en handleidingen tegenkomen. De verwachting is dat we vanaf januari 2013 zullen beginnen met het uitleveren van de nieuwe dozen en nieuwe handleidingen.

Indien u meer wilt weten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag alles uit over iSoEasy en de nieuwe huisstijl. Voor vragen kunt u ook altijd contact met uw area sales manager opnemen.